Ons DNA

Technisch specialisme is waar het om draait bij In Person Techniek. Of we het nou over onze mensen op kantoor hebben of over onze technische vakmensen: de liefde voor het vak staat centraal. Onze technische vakmensen zijn (voornamelijk) actief in de installatie-/elektrotechniek en werktuigbouwkunde bij projecten die zich verspreiden over de hele wereld. Daarbij zijn we het meest te vinden in de fabricage, installatie en onderhoud in de maakindustrie, procesindustrie, (petro)chemie, marine en offshore.

Snelheid & Specialisme
Het zijn deze twee eigenschappen die In Person Techniek kenmerken. Snelheid door te zorgen dat we altijd de juiste vakmensen beschikbaar hebben. Specialisme in de vakbekwaamheid en ervaring van onze mensen en in ons trackrecord voor technisch personeel. Wij zorgen naast de werving & selectie voor mobilisatie, voor uitrusting met handgereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen & instructies én voor de volledige onboarding op de projecten van onze klanten.

Met honderden technische vakmensen op een groeiend aantal projecten zijn we één van de snelstgroeiende technische specialisten. In Person Techniek werkt onder meer samen met Royal IHC, Engie, SPIE, Alewijnse en Stork.

Over In Person
In Person is specialist op het gebied van flexibele arbeid. In alles wat wij doen staan gelukkige klanten en flexkrachten centraal. Samen met ruim 20.000 flexkrachten helpen we onze klanten beter te presteren én te groeien. In 2014 en 2015 behoorden wij tot de Beste Werkgevers van Nederland (Effectory & Intermediair) en tot de beste groeiers van Nederland (FD Gazellen en High Growth Awards).