Over de functie

Heb je technisch inzicht, wil je in3 ploegendienst werken, ben je minimaal 18 jaar en op korte termijn beschikbaar? Dan hebben wij een super vakantiebaan voor je!
Voor deze organisatie in Losser hebben we vakantiewerk op meerdere afdelingen .
Trefwoorden:

* aanpakker
* meerdere weken fulltime beschikbaar
* technisch inzicht
* Eigen vervoer

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor In Person werft is al tientallen jaren een specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen. Aan klanten in de hele wereld levert het bedrijf aan de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales, de scheepsbouw, de (petro)chemische- en procesindustrie en de installatiesector. Hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment aan vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Het bedrijf is onderdeel van een mondiale organisatie, een toonaangevende onderneming die flowcontrol-producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Desondanks heeft het bedrijf het karakter van een Twents familiebedrijf behouden.

De ontwikkeling, engineering, fabricage en verkoop van onze producten vinden plaats binnen het bedrijf. Meer dan 250 gekwalificeerde medewerkers staan hier klaar om elke klant een optimale oplossing te bieden voor ieder proces. Teams van alle afdelingen denken enthousiast mee over continue verbeteracties. Om hun kennis op peil te houden is er veel aandacht voor het opleiden van alle medewerkers en biedt hen hiermee toekomstmogelijkheden.

Functie eisen

Technisch inzicht, minimal 18 jaar, Eigen vervoer, op korte tetrmijn beschikbaar

Wat wij bieden

Super leuke vakantiebaan , goede verdiensten !

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden