Over de functie

Vanuit het DC in Nieuwegein kun jij er als productiemedewerker voor zorgen dat de klanten van Marley Spoon de allerbeste producten geleverd krijgen. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag.

Als magazijnmedewerker vervul je een belangrijke rol in de hoge kwaliteitseisen die de organisatie nastreeft. Om dat te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:
- ontvangst van de producten;
- het beheer van de voorraad;
- checken van de 'tenminste houdbaar tot'- datum.

Over het bedrijf

Werken bij een spannende, snelgroeiende organisatie? Marley Spoon maakt lekker, dagvers koken weer bereikbaar. De chefs stellen wekelijks heerlijke gerechten samen die samen met de recepten en alle benodigde ingrediënten bij de consument thuis worden bezorgd.

Functie eisen

Het leveren van kwaliteit is het allerbelangrijkste bij Marley Spoon. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, flexibel en collegiaal. Ervaring in de voedselindustrie en in het werken met verse producten is een pré, maar geen vereiste. Dat je woont in de regio Nieuwegein is een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- De Nederlandse taal goed beheerst;
- Bereid bent om te werken in een temperatuur van 2-4 graden;
- Secuur en efficiënt kunt werken;
- Creatief bent in het oplossen van problemen.

Uiteraard is deze vacature voor zowel mannen als vrouwen.

Wat wij bieden

Wil jij werken in een dynamische omgeving? Ben jij niet bang om je handen uit je mouwen te steken en heb je oog voor detail? Solliciteer nu met jouw enthousiaste reactie en kom ons versterken! Gebruik de knop hierboven of bel/app gelijk naar Romée (06-20 101 707).

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden