Over de functie

Het bruisende hart van dit bedrijf is uiteraard de keuken, hier worden alle gerechten met veel liefde bereidt waarna ze uitgeserveerd kunnen worden. De ondersteuning die jij biedt is goud waard, jij springt overall bij en draait je hand nergens voor om. Even geen tijd voor pauze, geen probleem... jij weet hoe het in de horeca werkt dus dat komt later wel. Stressbestendig ben je zeker en uiteraard heb je affiniteit met de bereiding van gerechten en de kwaliteit ervan, daarnaast zie jij de bijkomende werkzaamheden niet als obstakel maar als vanzelfsprekend.

Ben je daarnaast allround inzetbaar, bijvoorbeeld in de snackbar, bediening of verhuur? Er zijn mogelijkheiden genoeg!

Zie jij jezelf in het bovenstaande profiel? Laat het me dan z.s.m. weten want het hoogseizoen laat niet of zich wachten!

Over het bedrijf

In het mooie centrum van Norg (Dr.) is dit gezellige familiebedrijf gevestigd met een sfeervol restaurant, snackbar en groot terrras. Het hele jaar door is dit een druk bezochte locatie, met name in het hoogseizoen. Daarnaast verhuren ze alle benodigdheden voor een goed feest of speciale gelegenheid op locatie. Met een nuchtere mentaliteit en hoge saamhorigheid wordt hier elke dag met veel plezier keihard gewerkt om alle gasten met een grote glimlach te laten vertrekken! Daar wil jij toch onderdeel van zijn!?

Functie eisen

- Fulltime, weekenden en avonden beschikbaar
- Stressbestendig en hands on mentaliteit
- Representatief en sociaal vaardig
- Affiniteit met de bereiding van eten (hobbymatig mag ook)
- Hygiënisch kunnen werken uiteraard
- Ervaring in horeca zou mooi zijn (pre)

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie plek in een gezellig team waarin iedereen voor elkaar staat, samen zorgen jullie ervoor dat alle gasten tevreden huiswaarts keren. Je krijgt hiervoor een prima salaris, reiskosten en een mooie plek om door te groeien.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden