Over de functie

Als heftruckmedewerker werk je in het moderne Timberland distributiecentrum. Het hoofddoel van de functie als heftruckchauffeur is het opbergen en ophalen van dozen/pallets. Bovendien zorgt de trucker ervoor dat alle doos- en palletstromen binnen het magazijn correct verlopen en gescand worden. De trucker is ook verantwoordelijk voor een schone en veilige werkplek. Daarnaast is het belangrijk om op de kernwaarden van Timberland (integriteit, bescheidenheid, menselijkheid en uitmuntendheid) uit te dragen.

Over het bedrijf

Timberland is de merknaam voor kwaliteits heren-, dames- en kinderschoenen en -kleding. In Almelo is het distributiecentrum gevestigd voor Europa en omliggende landen. Dit is een hoogwaardig geautomatiseerd magazijn van waaruit de Timberland winkels en overige klanten bevoorraad worden. Het distributiecentrum ondersteunt 9 Europese verkoopkantoren met een eigen netwerk binnen Europa, Midden Oosten, Centraal Amerika, Afrika en India. Het distributiecentrum is uitgegroeid tot een bedrijf met 165 vaste medewerkers en daarnaast een groot aantal uitzendkrachten afhankelijk van het seizoen. De seizoenspieken liggen in het 1e en 3e kwartaal van het jaar om de winkels tijdig van de voorraad te voorzien. Timberland is een ISO 9001 & OHSAS 18001 gecertificeerde organisatie die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf kenmerkt zich door enthousiaste mensen en een informele, vlotte bedrijfssfeer. Timberland is onderdeel van de VF Corporation.

Functie eisen

Je bent bereid om in 2/3 ploegen te werken en waar nodig is ook op zaterdag. Je kan zelfstandig werken maar kan ook goed werken in teamverband. Je bent accuraat en servicegericht maar ook prestatie- en kwaliteitsgericht. Je bent in staat om fysiek zwaar werk te verrichten en je hebt geen hoogtevrees. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Herken jij je in bovenstaande punten en wil jij het team van Timberland komen versterken. Mail dan nu je cv naar timberland@inperson.nl, of schrijf je in via onze website!

Wat wij bieden

Wij bieden seizoensgebonden werk in een gemotiveerd en enthousiast team in een milieuvriendelijke omgeving. Je krijgt salaris conform opdrachtgever en ontvang reiskostenvergoeding bij meer dan 10km enkele reis.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden