Over de functie

Jij gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat het logistieke proces van DHL op gang blijft. Dit doe je door de functie van Customer Service medewerker te vervullen. Het is een tijdelijke functie tot in ieder geval november. Het is een functie waarbij je contact onderhoudt met klanten en leveranciers. Hiernaast zorg je voor de administratieve afhandeling van documenten en orders. Het te woord staan van chauffeurs die goederen komen ophalen en of lossen behoort ook tot je takenpakket. Hiernaast draag je samen met je collega’s zorg voor het magazijnbeheer. Je werkt voornamelijk achter een computer, maar krijgt uiteraard ook de mogelijkheid om voldoende lichamelijk actief te blijven!

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een van de meest toonaangevende en snelst groeiende logistieke bedrijven, namelijk DHL. De locatie DHL Zevenaar verzorgt het wereldwijd transport van sigaretten en tabak. Dit doen zij in opdracht van British American Tobacco, je werkt dus niet met één maar met liefst twee wereldbekende namen. Al voorgesteld wat voor aanvulling deze twee wereldbekende namen kunnen betekenen voor je cv?

Functie eisen

- MBO+/HBO niveau (voorkeur HBO)
- Goede communicatieve en contactuele eigenschappen
- Goede computerkennis
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring met WMS/ ERP systemen is een pré
- Kennis van/ervaring met het logistieke proces
- Per direct beschikbaar en geen vakantie gepland

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie aan voor een periode van minimaal 4 maanden. Daarnaast ga je samenwerken met leuke collega’s en verricht je je werkzaamheden onder prettige omstandigheden. De arbeidsvoorwaarden zijn goed evenals de werktijden. Hiernaast zullen deze twee schitterende merken een positieve aanvulling zijn voor op je cv.

Je kunt ook een mail sturen met je CV naar dhlzevenaar@inperson.nl of bel 06-23085067

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden