Over de functie

Jij zorgt ervoor dat het logistieke proces op gang blijft. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het logistieke process vlekkeloos verloopt. Voor onze opdrachtgever zoeken wij een magazijnmedewerker. Je taken bestaan o.a. uit het picken en controleren van sloffen sigaretten voor de binnenlandse transport.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een van de meest toonaangevende en snelst groeiende logistieke bedrijven, namelijk DHL. De locatie DHL Zevenaar verzorgt het wereldwijd transport van sigaretten en tabak. Dit doen zij in opdracht van British American Tobacco, je werkt dus niet met één maar met liefst twee wereldbekende namen. Al voorgesteld wat voor aanvulling deze twee wereldbekende namen kunnen betekenen voor je cv?

Functie eisen

We zoeken een magazijnmedewerker die samen met ons fantastische prestaties willen neerzetten bij DHL Zevenaar. Natuurlijk beschik jij over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Daarnaast vragen we van jou:

- Recente ervaring als magazijnmedewerker
- EPT is een pré
- Heftruckcertificaat is een pré
- Flexibiliteit
- Betrouwbaarheid
- Bij voorkeur woonachtig in de buurt van Zevenaar
- Kan in aanmerking komen voor een VOG

Wat wij bieden

De arbeidsvoorwaarden zijn goed, evenals de werktijden en 10,02 euro per uur. Je werkt voor een schitterend merk en je wordt onderdeel van een enthousiast team.

Je kunt ook een mail sturen met je CV naar dhlzevenaar@inperson.nl of bel tel. 06-23085067

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden