Over de functie

Voor ons team van orderpickers (circa 15 mensen) zijn wij op zoek naar een collega die graag de handen uit de mouwen steekt. Met de hele ploeg zorgen we er voor dat goederen voor onze klanten op tijd verzameld en op de juiste wijze geladen worden.
Dagelijks verzamelen wij alle goederen die onze klanten geleverd moeten krijgen. Dit wordt vanaf de verschillende locaties op ons terrein centraal samengebracht en daarna op vrachtwagens geladen. Op basis van orderpicken laadlijsten verzamel jij jouw deel van de order. Hierbij controleer je tevens of de producten onbeschadigd en compleet zijn.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit Kampen is één van de grotere spelers op de markt in de ontwikkeling en productie van tuinhoutproducten.
Trefwoorden die de cultuur van dit schitterende bedrijf beschrijven: ondernemend, innovatief, handen uit de mouwen en de ambitie de verwachting van onze klanten te overtreffen!

Functie eisen

We zoeken iemand in het bezit van heftruckcertificaat en die weet wat aanpakken is. Je hebt geen moeite met flexibele werktijden en je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Kampen.

Wat wij bieden

Verantwoordelijkheid, samenwerken en collegialiteit maken een plezierige werkomgeving.
Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde Orderpicker die wij zoeken? Neem dan contact met ons op.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden