Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste sociale chauffeur.
De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van 06.00 - 17.00 uur.

De werkzaamheden bestaan uit het inladen, vervoeren van apparatuur naar gemiddeld 8 tot 10 klanten in Nederland en België, het afleveren van de producten en eenvoudige til- en/of montagewerk. Elke dag ben je op een andere locatie en dat maakt het werk erg leuk en variërend.

Over het bedrijf

Onze relatie is de totaalleverancier voor de horeca- en grootkeuken te noemen. Ze leveren keuken-concepten en kwaliteitsapparatuur (op maat) voor de veeleisende professional. Het gehele traject van oriëntatie, plaatsing en 24/7 service wordt door hun professionele medewerkers verzorgd.

Functie eisen

Jij bent toe aan een tweede of derde stap in jouw jonge carrière en bent in het bezit van rijbewijs C met Code 95 of CCV-B Beroepsgoederenvervoer. Jij bent flexibel ingesteld en je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken: fysieke werkzaamheden zijn voor jou geen probleem. Je bent daarnaast representatief en klantvriendelijk ingesteld en woont in de buurt van Emmeloord. Een heftruckcertificaat is geen vereiste maar wel een groot voordeel.

Wat wij bieden

Een leuke en zelfstandige baan.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden