Over de functie

Als elektromonteur ben je onderdeel van een schitterend bedrijf met een uniek karakter. Je werkt op een plek waar snelle groei, enorme innovatie en een fijne werksfeer samenkomen. Als elektromonteur heb je een belangrijke positie binnen Tolsma-Grisnich. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstanding opbouwen, bedraden en afmonteren van paneel-, schakel- of apparaatkasten en regelpanelen waarmee koelingssystemen en ventilatoren worden bediend. Je bereidt je voor op je werkzaamheden door de tekeningen, schema’s, stuklijsten en bedradingslijsten eigen te maken.

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

Enthousiasme en gedrevenheid zijn het allerbelangrijkste bij Tolsma-Grisnich. Je hebt een diploma op mbo-niveau 3 of 4 richting Mechatroncia en/of Elektrotechniek. Natuurlijk ben je nauwkeurig en houd je van effectief en zorgvuldig werken. Schema’s en tekeningen kun je lezen en elektrische schakelingen zijn voor jou bekend. Kennis en ervaring met ERP-systemen zijn een pré evenals een VCA.

Wat wij bieden

Een mooie baan in een enthousiast team bij een schitterend internationaal bedrijf. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en het effect van jouw werk is wereldwijd zichtbaar. Niet vaker draag jouw werk bij aan oplossingen die bij klanten voor zulke positieve verschillen zorgen. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden goed en ontvang je een marktconform salaris.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden