Over de functie

In de functie van panelenbouwer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vanaf tekening (of elektrische schema’s) opbouwen, bedraden en afmonteren van paneel-, schakel of apparaatkasten en regelpanelen. Hiermee worden koelingssystemen en ventilatoren bediend.
Je bereidt je voor op je werkzaamheden door de tekeningen, schema’s, stuklijsten en bedradingslijsten eigen te maken. Dit doe je uiteraard in teamverband en in overleg met je naaste collega’s. Instructies worden gegeven door het hoofd van de afdeling. In je werkzaamheden houd je de regels m.b.t. Arbo en veiligheid in acht.

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

Je hebt een diploma op mbo-niveau 3 of 4 richting Mechatronica en/of Elektrotechniek. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig en volgt instructies op naar beste invulling. Je kunt schema’s en tekeningen lezen en bent bekend met de elektrische schakelingen. Wanneer er fouten worden geconstateerd los je deze zelf op.

Wat wij bieden

Enthousiasme & gedrevenheid zijn het allerbelangrijkste bij Tolsma-Grisnich. We bieden je een marktconform salaris binnen een bedrijf waar nog een cultuur heerst van “ons kent ons”. Kortom een prachtig bedrijf om werkzaam te zijn!

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden