Over de functie

Voor de regio's Flevoland, Friesland, Groningen en Noord-Holland hebben wij vacatures beschikbaar als keurmeester.

Ben jij de keurmeester voor de veldkeuringen van pootaardappelen en beschikbaar in de periode van juni t/m augustus? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen:

Je voert zelfstandig veldkeuringen uit aan de hand van het keuringsregelement en instructies. Je verwerkt de keuringsresultaten. Op basis van observaties neem je keuringsbeslissingen en verstrek je informatie over de behandeling van ziekten en de wijze van opslag. Je zorgt hierbij voor een professionele communicatie met de klant.

Over het bedrijf

Onze relatie is een keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. De organisatie beschikt over een modern DNA-laboratorium waar grootschalige controle door toepassing van moleculaire onderzoekstechnieken (PCR).

Functie eisen

Je hebt kennis van pootaardappelen en bent in het bezit van het aardappelselectie diploma. Je hebt gevoel voor handhaving van regels en het volgen van instructies. Je spreekt de taal van de teler. Je woont in één van genoemde regio's en beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer. Je kunt kleuren goed onderscheiden.

Wat wij bieden

Een tijdelijk dienstverband op basis van een nul-urenovereenkomst. De inzet is mogelijk jaarlijks terugkerend.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden