Over de functie

Het laden/lossen van orders, zoals witgoed, banken, bedden etc. het is fysiek zwaar werk. Het betreft zowel nachtdiensten als dag diensten.

Over het bedrijf

Onder de divisie Logistic Solutions van PostNL Pakketten opereert een aantal snel groeiende, ambitieuze businesslines (o.a. Extra@Home, E-commerce Services en Mikropakket), die voor new business moeten zorgen voor PostNL.
Extra@Home is de bezorgservice van PostNL van grote goederen (witgoed, banken, etc). Hierbij houdt de dienstverlening niet op bij de voordeur, onze chauffeurs kunnen op een afgesproken tijdstip over de drempel beleveren en indien gewenst de aankoop installeren en de oude goederen mee retour nemen. PostNL Extra@Home collecteert, sorteert en distribueert de goederen, waarbij fulfilment tevens een optie is voor de verzendende klant.
Extra@Home is bestempeld als 1 van de groei initiatieven van PostNL. Waar Extra@Home 4 jaar geleden begon met slechts een idee, bezorgt Extra@Home dagelijks ca. 4.500 grote orders met een diverse klantportfolio. Tevens besteden steeds meer klanten (Blokker, V&D, Redcoon) hun warehouse activiteiten uit aan Extra@Home. Deze groei zal zich de komende tijd onverminderd hard doorzetten.

Functie eisen

Logistieke ervaring
Nederlands sprekend

Wat wij bieden

...

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden