Over de functie

Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, in de juiste aantallen, op de goede locatie aan de machine komt te staan. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan die gedurende het productieproces bevoorraad moeten worden. Als heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders. Aan het begin van jouw werkzaamheden heb je een overdracht met de heftruckchauffeur die voor jou op jouw productielijn heeft gereden en na afloop van jouw werkzaamheden geef jij een overdracht aan jouw opvolger.

Over het bedrijf

Wil jij werken als heftruckchauffeur bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Heftruckchauffeur bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het aanrijden van de te verspreiden folders naar de machines. De productiemedewerkers verwerken deze folders dan aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Functie eisen

Het allerbelangrijkste is dat je een flexibele instelling hebt en beschikbaar bent om te werken in een 3 ploegen cyclus.

Op de afdeling waarop de folderpakketten worden geseald start de productie op dinsdag om 14:00 en wordt er gewerkt tot zondagochtend 6:00. In drukke weken wordt er ook gewerkt op zondagen en mogelijk ook feestdagen. Je werk de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.

In de functie van Heftruckchauffeur beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Verder heb jij goede communicatieve vaardigheden en een goede rekenvaardigheid.

Vanzelfsprekend ben je voor de functie als heftruckchauffeur in bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als Heftruckchauffeur in de productie bij Spotta.

Tevens is het mogelijk dat je bij een lager productievolume tewerk wordt gesteld op een andere functie binnen Spotta.

Het aantal uren per week ligt gemiddeld tussen de 30,00 en 37,50 uur. Reiskosten worden vergoed vanaf 10,5 km enkele reis.

Het bruto uurloon als Heftruckchauffeur is € 10,41. Tussen 22:00 en 24:00 ontvang je 110% van het loon en tussen 24:00 en 6:00 ontvang je 130% van het loon. Op zondag ontvang je 150% van het loon.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden