Over de functie

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk dat de juiste folder, op de juiste manier op de juiste locatie in de machine wordt gelegd. Spotta heeft in de fabriek meerdere productielijnen staan waarvan gedurende jouw shift de machines continue moeten worden voorzien van folders die verwerkt worden. Als productiemedewerker ben jij samen met jouw team verantwoordelijk dat gedurende jouw shift, jouw productielijn volledig en correct bevoorraad is met de juiste folders.

Over het bedrijf

Wil jij werken als productiemedewerker bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker bij Spotta in Eindhoven. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de te verspreiden folders in de machine. Samen met jouw team verwerk jij deze folders aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Functie eisen

Het allerbelangrijkste is dat je een flexibele instelling hebt en beschikbaar bent om te werken in een 3 ploegen cyclus.

Op de afdeling waarop de folderpakketten worden geseald start de productie op dinsdag om 14:00 en wordt er gewerkt tot zondagochtend 6:00. In drukke weken wordt er ook gewerkt op zondagen en mogelijk ook feestdagen. Je werkt de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst, afhankelijk van de door jouw opgegeven dagen.

In de functie van Productiemedewerker beheers jij de Nederlandse of de Engelse taal.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als Productiemedewerker in de productie bij Spotta.

Uren zijn naar wens bespreekbaar, er ziijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

Reiskosten worden vergoed vanaf 10,5 km enkele reis.

Het bruto uurloon als Productiemedewerker is € 9,05. Tussen 22:00 en 24:00 ontvang je 110% van het loon en tussen 24:00 en 6:00 ontvang je 130% van het loon. Op zondag ontvang je 150% van het loon.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden