Over de functie

Als Callcenter medewerker werk je in een groot team waarin je dagelijks bezig bent met het benaderen van (potentiele) bezorgers voor de folders van Spotta. Jij zorgt ervoor dat de consumenten wekelijks de beschikking hebben over de reclamefolders met aanbiedingen door heel Nederland.

Alle huishoudens in Nederland krijgen wekelijks een folderpakket met alle aanbiedingen van verschillende winkels. Wanneer een woonwijk geen bezorger (meer) heeft zorg jij er samen met je team van ongeveer 40 collega’s voor dat er snel een nieuwe bezorgers aan de openstaande wijken gekoppeld word.
Dit doe je aan de hand van aanmeldingen van potentiele bezorgers of het benaderen van bezorgers die al in dienst zijn en bereid zijn om extra wijken te lopen. Als jij een bezorger bereid hebt gevonden, zorg jij voor een correctie administratie verwerking.

Over het bedrijf

Werken bij de marktleider op het gebied van ongeadresseerde reclame drukwerkverspreiding? Via In Person kun jij werken als Callcenter medewerker bij Spotta in Eindhoven.

Met de jaarlijkse verspreiding van 7 miljard folders en de online publicaties van 12.000 folders per jaar is Spotta marktleider in Nederland. Samen met 1.000 medewerkers zorgen zij ervoor dat hun producten en diensten dagelijks mogelijk worden gemaakt. Daarnaast bieden zij werk aan meer dan 23.000 bezorgers. Spotta is 100% dochter van PostNL.

Samen met jouw fantastische Callcenter team van ongeveer 40 personen zorg jij ervoor dat alle wijken in Nederland een bezorger hebben voor de folders van Spotta!

Functie eisen

Jouw enthousiasme, jouw motivatie en communicatie vaardigheden zijn erg belangrijk voor deze functie bij Spotta. Heb jij tevens een flexibele werkinstelling, een prettige telefoonstem en ben jij per direct beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- MBO werk en denk niveau hebt
- Ervaring hebt in een belteam, callcenter of administratie.
- Minimaal 3 dagen per week beschikbaar tussen 11:00 en 21:00

Wat wij bieden

Wij bieden een functie waarin jij per direct kan beginnen. De functie waarin wij nieuwe collega’s zoeken is voor een project tot eind augustus voor 20 tot 40 uur per week. Na dit project bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar het vaste Callcenter van Spotta of eventueel een plek op de binnendienst bij Spotta. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de arbeidsvoorwaardengids van Spotta.

Kom jij ons team versterken? Reageer dan nu.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden