Over de functie

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk dat de folder pakketten correct op pallets en in bakken worden gestapeld en klaar worden gemaakt voor transport. Met behulp van een scanner verzorg jij dat de administratie kloppend is.

Jij bent de laatste schakel aan de machine voor de folderpakketten gereed zijn voor transport. Jij werkt aan de machine samen in een team van vullers en een operator.

Over het bedrijf

Wil jij werken als productiemedewerker bij dé huis-aan-huis folderbezorging in Nederland? Via In Person kun jij aan de slag als Productiemedewerker bij Spotta in Westzaan. Jaarlijks bezorgt deze dochteronderneming van PostNL meer dan 7 miljard folders in heel Nederland. Samen met een gemotiveerd team ben jij verantwoordelijk voor het vullen van de te verspreiden folders in de machine. Samen met jouw team verwerk jij deze folders aan de machines tot folderpakketten die bij de consument op de deurmat valt.

Functie eisen

Het allerbelangrijkste is dat je fysiek in orde bent, een flexibele instelling hebt en beschikbaar bent om te werken in een 3 ploegen cyclus.

Op de afdeling waarop de folderpakketten worden geseald start de productie op dinsdag om 14:00 en wordt er gewerkt tot zondagochtend 6:00. In drukke weken wordt er ook gewerkt op zondagen en mogelijk ook feestdagen. Je werk de hele week in de ochtend- middag of nachtdienst.

In de functie van Productiemedewerker beheers jij de Nederlandse of de Engelse taal.

Ervaring met het rijden van een EPT heeft een pre maar is geen must.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie als Productiemedewerker in de productie bij Spotta.

Het aantal uren per week ligt tussen de 30,00 en 37,50 uur.

Reiskosten worden vergoed vanaf 10,5 km enkele reis.

Het bruto uurloon als Productiemedewerker is € 9,05. Tussen 22:00 en 24:00 ontvang je 110% van het loon en tussen 24:00 en 6:00 ontvang je 130% van het loon. Op zondag ontvang je 150% van het loon.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden