Over de functie

Wegens aanhoudende drukte zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Werkvoorbereider/Planner.
In deze functie werk je samen in een klein en professioneel team en krijg je een grote verantwoordelijkheid. Jij neemt alle binnenkomende opdrachten van de klanten aan en zorgt dat deze opdrachten kunnen worden uitgevoerd. Hierbij maak je calculaties en plan je de monteurs en benodigd materieel in. Dit doet je efficiënt en je bent bewust van de financiën.

Jij richt je voornamelijk op de Nederlandse markt, het kan zijn dat je af en toe een Duitse klant aan de telefoon krijgt dus het is pré wanneer je enigszins kennis hebt van de Duitse taal.

De klant staat centraal. Jij bent servicegericht, betrouwbaar, je zegt wat je doet en doet wat je zegt en hierdoor weet jij relaties op te bouwen. Jij zorgt er ook voor dat de monteurs worden ingepland en dat ze door jouw gunfactor flexibel willen zijn indien de planning last minute wordt gewijzigd. Want dat gebeurt. Ook daar moet je goed mee om kunnen gaan. Je bent niet bang voor verandering en schiet hier zeker niet door in de stress.
Dit regel jij gewoon. Je houdt overzicht, pleegt een paar telefoontjes waarnaar je de wijzigen doorvoert in het systeem. Klaar is kees!

Over het bedrijf

Deze werkgever is specialist in grote installaties. Over heel Nederland verzorgen zij services voor verschillende klanten in de infrasector. In Nederland is dit reeds een groot succes en hierdoor wordt nu ook de Duitse markt aangeboord. Inmiddels is er een vestiging in Duitsland (net over de grens) en vanuit hier worden alle operationele zaken geregeld.

Functie eisen

Naast het feit dat je een harde werker bent is het belangrijk dat jij:
- HBO werk/denk niveau hebt
- Aan kunt tonen dat je in hectiek en stress efficiënt kunt werken
- In het bezit bent van een rijbewijs en eigen auto
Je werkt in de infrawereld en dit is jou op het lijf geschreven! Je bent nuchter, hebt humor en je weet dat de schoorsteen moet roken. Naast dat je veelal vanaf kantoor werkt, weet jij ook dat je pas écht een gunfactor creëert wanneer je af en toe op vrijdagmiddag de monteurs verrast met een gehaktbal!

Wat wij bieden

Gaaf hé?
Wellicht is dit binnenkort jouw nieuwe werkgever en teken jij hier het contract! Naast dat je hier veel leert, veel kunt lachen en goed kunt verdienen vindt de directeur het belangrijk dat jij graag wil ontwikkelen! Legio kansen zijn er wanneer jij je kunt bewijzen!

Enthousiast?
Solliciteer! Dan drinken we een kop koffie en bespreken we de mogelijkheden voor jou!


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Noor Koebrugge, je kunt haar bereiken op 06-22163113

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden