Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Kampen zijn wij op zoek naar logistiek medewerkers. De opdrachtgever is een Distributiecentrum in de regio Kampen. Je werkzaamheden vinden plaats in het warehouse waar je als nieuwe medewerker start als orderpicker. Je houdt je bezig met het samenstellen en verzendklaar maken van orders. Je werkt zelfstandig en bent in staat om de werkzaamheden nauwkeurig en volgens vastgestelde richtlijnen uit te voeren.

Over het bedrijf

Logistiek

Functie eisen

Je beschikt over mbo werk en denkniveau. Bij voorkeur heb je technisch inzicht.
Bij voorkeur heb je recente ervaring in de logistieke branche als magazijn medewerker, hef (en/of reach) truck chauffeur, logistiek medewerker of ervaring als productiemedewerker. Je bent secuur in je werk en kan werken binnen gestelde tijdslimieten. Je kan overweg met geautomatiseerde systemen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt een flexibele instelling. Je bent flexible inzetbaar en ploegendiensten zijn voor jou geen probleem. Er wordt gewerkt in 2 ploegendiensten (6.00 - 15.00 uur en 14.45 - 23.45 uur) Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.

Wat wij bieden

Voor de juiste kandidaat biedt deze baan goede toekomst en ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens: Marktconform salaris - Bij avonddiensten ploegentoeslag - Security Awareness certificaat - Training on the job.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden