Over de functie

Vind je het niet erg om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij zorgt ervoor dat het logistieke proces op gang blijft. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het logistieke proces vlekkeloos verloopt. Voor onze opdrachtgever zoeken wij een projectmedewerker. Je taken bestaan o.a. uit het inpakken en controleren van sigaretten.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een van de meest toonaangevende en snelst groeiende logistieke bedrijven, namelijk DHL. De locatie DHL Zevenaar verzorgt het wereldwijd transport van sigaretten en tabak. Dit doen zij in opdracht van British American Tobacco, je werkt dus niet met één maar met liefst twee wereldbekende namen. Al voorgesteld wat voor aanvulling deze twee wereldbekende namen kunnen betekenen voor je cv?

Functie eisen

Je vind het niet erg om de hele dag te staan en op 1 plek te werken. Indien nodig zul je werkzaamheden verrichten met een pompwagen. Ook vind je het niet erg om dozen te tillen. Je kan snel en secuur werken en beschikt over een pro-actieve instelling.

Wat wij bieden

We bieden een leuke functie in een prettige werkomgeving. Spreek je goed Nederlands, kunt fysiek zwaar werk verichten en vind je het leuk om voor een grote naam te werken in de logistieke branche? Neem dan contact op met 0316-752215 of DHLzevenaar@inperson.nl.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden