Over de functie

Jouw job in één zin
Je coördineert de efficiënte uitvoer van alle voorkomende facilitaire werkzaamheden samen met het team.

Wat je verder nog gaat doen
De afdeling Facilities verzorgt intern transport en logistiek van de gebruiksmaterialen.
In praktijk houdt dat in dat wij verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en afbouwen van meubilair en materialen ten behoeve van een evenement. Dit varieert van het zetten van zalen, tot het plaatsen of bouwen van lounges en cateringterrassen, entrees, keukenuitgiftes, en nog veel meer!
Hiernaast beheert de afdeling Facilities de magazijnen en voert klein onderhoud uit op de eigen materialen.

Als Junior Floormanager Facilities ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van deze facilitaire dienstverlening, op een zo efficiënt mogelijke manier.

Je bent te typeren als een meewerkend operationeel leidinggevende en hebt een professionele houding.
Je bent goed in het bewaren van de zogenaamde helikopterview, maar je bent zelf ook niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken.
Daarnaast ben je servicegericht, heb je oog voor detail, ben je een aanstekelijk enthousiast en weet je mensen te motiveren.
Onze waarden zijn gastvrijheid, respect, plezier en veiligheid. Hier kun je je in vinden en hier draag je te allen tijde aan bij!

Over het bedrijf

Over het bedrijf
RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren. RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel van RAI ‘happy at work’ bent. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Person al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland (onderzoek Effectory & Intermediair).

Functie eisen

Dit breng jij mee
• Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
• Je bent zeer flexibel.
• Je bent een gastheer/gastvrouw in hart en nieren.
• Je werkt kwaliteitsgericht, stressbestendig en zelfstandig.
• Je bent een teamplayer en kunt goed schakelen tussen verschillende type mensen en lagen van de afdeling en de organisatie.

Wat wij bieden

Met wie werk je samen
Je komt te werken in een dynamische werkomgeving met een professionele werksfeer, waarbij je er vanuit kunt gaan dat geen dag in de week er hetzelfde uitziet. Het team bestaat uit ongeveer vijftien deskundige medewerkers, bij drukte aangevuld met flexkrachten. Daarnaast is het een collegiaal, informeel en open team waar de inbreng van eigen initiatieven zeer gewaardeerd wordt.
Kortom de ideale kans om op een uitdagende en zelfstandige wijze je carrière te starten!

Wat jij van ons kan verwachten
• Uitdaging!
• Een inspirerende en dynamische werkomgeving
• Ontwikkelingsmogelijkheden
• Een collegiaal team

Belangrijke informatie en contact
Voor deze functie werken wij met wisselende roosters, waardoor je werkweek er continue anders uitziet. In periodes van drukte vragen wij een hoge flexibiliteit van je en maak je soms lange dagen en weken. Voor deze functie bieden wij jouw een payrollcontract aan met urengarantie en je treedt in dienst bij een voor RAI Amsterdam exclusieve flexpartner.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden