Over de functie

De teamleider stuurt direct zijn productieafdeling aan, waar gewerkt wordt in dagdienst, zodanig dat het productieplan tijdig en op de juiste wijze wordt gerealiseerd. Veiligheid, kwaliteit, service, kosten en organisatie zijn hierin kernpunten die in ogenschouw genomen moeten worden. Onze teamleider zal een hoge mate van autonomie moeten hebben en moeten kunnen functioneren in een hands-on werkomgeving. De teamleider geeft leiding aan circa 20 medewerkers. De teamleider rapporteert rechtstreeks aan de productie manager.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Twente en producent van hoogwaardige producten op maat in staal. Vanuit hun innovatieve (o.a. een volledig geautomatiseerd productieproces) productielocatie bedienen zij hun klanten op internationaal niveau.

Functie eisen

- MBO+/HBO denk en werkniveau
- Een aantal jaren leidinggevende ervaring binnen een productieomgeving
- Uitstekende communicatieve en instructieve vaardigheden , in Nederlands en Engels
- Kennis van en ervaring met groepsprocessen
- Ervaring met SAP en Office
- Gedegen technische kennis op het gebied van productiemachines en processen

Wat wij bieden

Een zelfstandige en dynamische functie binnen een fantastische en innovatieve organisatie waarin samenwerken en ertoe kunnen doen centraal staan. De ideale kandidaat zal ingepast worden binnen de Metalectro CAO in schaal J.

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie verzoeken wij je contact op te nemen met ons. Telefonisch op 0570 - 752 752 of te solliciteren via www.inperson.nl dan wel je reactie te e-mailen naar deventer@inperson.nl.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden