Over de functie

Als technisch tekenaar teken en voer jij van werkvoorbereiding uit voor bewaarinstallaties. Hierbij ligt de nadruk op koeltechnische installaties. Je genereerd materiaallijsten vanuit het tekening pakket. Je selecteert en besteld componenten, zoals compressoren, verdampers etc. Daarnaast houd je je bezig met de uitvoering van berekeningen aan koelinstallaties en kabelberekeningen en het tekenen van de opstelplaats, de installatieonderdelen.

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

We vragen van jou een afgeronde MBO-opleiding, richting Installatietechniek, Mechatronica en kennis en ervaring in de koeltechnische installatietechniek. Ervaring met projectmatige opdrachten in de aardappel-/uienverwerkende industrie is een pre. Je kunt werken met MS Office (Word en Excel), ERP systemen en je hebt ervaring met teken/ontwerp systemen.
Je werkt nauwkeurig, hebt gevoel voor financiën en budgetten en je bent communicatief vaardig.
Naast goede beheersing van de Nederlandse taal, beheers je ook Engels in woord en geschrift. Duits is een pré.

Wat wij bieden

Bevalt het van beide kanten, is er zeker kans op een vaste aanstelling.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden