Over de functie

Zorg jij voor een vlekkeloos productieproces en lijkt het jou een uitdaging om in een team van 6 medewerkers tot het gewenste eindresultaat te komen? Ben jij technisch goed onderlegd en heb jij kennis van SolidWorks/AutoCAD? Neem dan contact op met In Person.

Als werkvoorbereider wordt je betrokken bij het hele traject van aanvraag tot en met het geproduceerde eindproduct. Het maken van werktekeningen, inkopen van materiaal, werkplaatsplanning en een zorgvuldige overdracht aan de productiemedewerkers, zijn onderdeel van je werkzaamheden.

Over het bedrijf

Staalbouwbedrijf gevestigd in Lichtenvoorde. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigt en monteert staalconstructies voor bedrijfspanden, woningen, scholen, en sportaccommodaties.

Functie eisen

• HBO/MBO+ werk- en denkniveau
• Kennis van SolidWorks /AutoCAD of andere vergelijkbare software pakketten
• Kennis van staalconstructies is een pré
• Je werkt secuur, planmatig en bent stressbestendig

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende fulltime baan in een dynamische organisatie met een informele werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.
Geïnteresseerd? Neem contact op met In Person Doetinchem: 0314-333901, 0622635805, doetinchem@inperson.nl of kom direct langs aan de Terborgseweg 45A in Doetinchem. Solliciteren kan ook via onze website www.inperson.nl of ons mailadres.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden