Over de functie

Voor onze opdrachtgever in omgeving zijn wij op zoek naar een handige (hulp)monteur voor het monteren van zonweringen, luifels en rolluiken. Je gaat samen met een ervaren monteur op pad en werkt zowel binnen als buiten. Je werkt mee aan diverse projecten en daarnaast kom je veel bij particulieren aan huis. Kortom een afwisselende baan met veel klantcontact!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het plaatsen van rolluiken, zonweringen, (rits)screens, en veranda’s. Zij werken door heel Nederland. Standplaats omgeving Dieren.

Functie eisen

Voor deze functie hoef je geen relevante achtergrond opleiding te hebben. Belangrijk is een gemotiveerde, leergierige en betrouwbare werkhouding. Je bent sociaal en representatief en je vindt het leuk om in een team te werken. Het team kan van jou op aan! Ook is er de mogelijkheid om intern het vak te leren.

Wat wij bieden

Ben jij enthousiast geworden? Bel dan direct naar 0314-333901 of solliciteer via onze site www.inperson.nl. We maken graag kennis met jou bij ons op de vestiging!

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden