Over de functie

Wil jij de mooiste metalen sandwichpanelen en gevelbekleding produceren? Werken met metaal en machines? Werken aan producten die gebruikt worden voor bedrijspanden, cleanrooms, koel- & vriesruimten? Kortom wil jij meewerken aan het produceren van prachtige producten die je overal in Nederland (en het buitenland) weer tegen kunt komen? Je werkt als plaatwerker bij dit bedrijf met machines die gezet plaatmateriaal volgens de juiste instellingen en instructies bewerkt. Jij bent verantwoordelijk voor het juist bedienen van deze machines.

Over het bedrijf

Denk eens aan de nieuwe gevel van Kees Smit Tuinmeubelen in Almelo, of de nieuwbouw van het Heracles Stadion, de gevelpanelen van Jaguar/Land Rover. Zie je het voor je? Dit wordt gemaakt in Vroomshoop! Bij dit bedrijf ga je werken aan producten die gebruikt worden voor bedrijspanden, gevels cleanrooms en koel- & vriesruimten.

Functie eisen

Wat vragen wij?

- Het willen werken met de volgende machines bijvoorbeeld: slitmachine, zetbank, kopzetbank en ponsmachine.
- Gedreven en leergierig zijn en het leuk vinden om in teamverband te werken.
- Je werkt voorzichtig en kieskeurig om schade aan de producten te voorkomen.
- Je werkt graag netjes en opgeruimd, want ondanks de productieomgeving waarin je werkt is dit een super nette werkplek!

Wat wij bieden

Wij bieden een baan in dagdienst en met toekomstperspectief! Bij goed functioneren kom je in vaste dienst van het bedrijf en krijg je de mogelijkheid één of meerdere opleidingen te volgen bij het Smeot in Hengelo. Jouw salaris wordt volgens de CAO Klein Metaal én op basis van jouw werkervaring bepaald.

Direct solliciteren op deze functie? Graag kom ik, Robbert van der Ham, met jou in contact. Bel met 06-30307812 of stuur een mail naar robbert.vanderham@inperson.nl.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden