Over de functie

Als Vertandingsfrezer/-steker ben je zelfstandig in staat producten te vervaardigen op CNC machines aan de hand van tekeningen en overige instructies. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de conventionele steekbank. Hierbij zorg je ervoor dat het productieproces zo optimaal mogelijk verloopt en controleer je de producten op basis van de gestelde kwaliteitseisen. Tevens draag je zorg voor de staat van de machines en gereedschappen. Om een beeld te krijgen van de machines in de vertanding volgt hieronder een korte opsomming:

- Koepfer 153
- LC180
- Liebherr LC382
- Pfauter
- Koepfer HLC150

Over het bedrijf

Hankamp Gears heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de metaalindustrie. Door de jaren heen heeft het zich gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige tandwielen met zeer nauwkeurige toleranties. De afgelopen jaren is er voornamelijk geïnvesteerd in de aanschaf van nieuwe machines. Hieronder bevinden zich de Mazak J200 Integrex en de nieuwste aanwinst: GDM Mori NLX2000/500.

Functie eisen

* Afgeronde technische MBO opleiding niveau 3/4 (voorkeur richting Verspanen)
* Ervaring als zelfstandig Vertandingsfrezer/-steker is een pré
* Nauwkeurig en geordend
* Kwaliteitsbewust
* Kennis van tekening lezen
* Kennis van (CNC) meetmiddelen en -systemen
* Bereid in twee ploegendienst te werken

Wat wij bieden

- Goede primaire én secundaire arbeidsvoorwaarden
- Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding en/of cursussen
- Een familiaire bedrijfscultuur waar open communicatie hoog in het vaandel staat
- Platte organisatiestructuur

Herken je jezelf in (een van) deze kenmerken en kijk je er naar uit aan de slag te gaan bij een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf als Hankamp Gears? Reageer dan op deze vacature en wellicht maak jij binnenkort onderdeel uit van deze mooie organisatie.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden