Over de functie

Als heftruckchauffeur ben je ,samen met je collega's, verantwoordelijk voor het bevoorraden van de afdelingen met verschillende onderdelen, zodat de produktie door blijft draaien. Het is een functie in 2 ploegen; de werktijden zijn van 600 u tot 1430 u( ochtenddienst) en van 1430 u tot 2300u (middagdienst) , maandag tm vrijdag. Je werkt in een gezellig team met leuke collega's, salaris volgens CAO en reiskosten vanaf 10 kilometer enkele reis.

Over het bedrijf

Wouter Witzel is sinds 1966 een wereldspeler in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen, terugslagkleppen en aandrijvingen en levert haar producten aan o.a. de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitentrales en de scheepsbouw. Leadenhall Tower in London bevat meer dan 100 vlinderkleppen van Wouter Witzel met als doel het water van de begane grond tot aan de hoogste verdieping te pompen. De ijsvloer van IJsstadion Thialf wordt sinds 2003 mede gekoeld door Wouter Witzel afsluiters. Cruise schip Oases of the Sea, het grootste cruiseschip ter wereld heeft circa 1000 vlinderkleppen aan boord voor o.a. de water koeling, brandstof en de jacuzzi.

Het bedrijf verkoopt wereldwijd haar producten maar heeft de productie gevestigd in Losser.
Wil jij binnen het team van 250 gekwalificeerde collega’s een bijdrage leveren aan het produceren van kwalitatief hoogstaand product van Wouter Witzel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In Person werkt al jaren samen met Wouter Witzel en er is een mooie balans ontstaan in de samenstelling van het team. Op jouw eerste werkdag ontvang je werkkleding van Wouter Witzel en wordt je verwelkomt door je collega’s op de afdeling mechanisch. Je collega’s zijn blij met jouw hulp en zullen je inwerken zodat jij zelfstandig aan het werk kan gaan.

In Person hecht veel waarde aan opleiding. Er zijn talloze mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de organisatie en door te groeien naar een functie die bij jou past.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat , bereid om in 2 ploegen te werken en op korte termijn beschikbaar.

Wat wij bieden

Werken bij een top werkgever, met een goede en fijne werksfeer. Wij hebben nog enkele vacatures open staan, wees er dus snel bij en neem contact op met Edith of Jorinda. Bel: 06-20032302 of mail naar wouterwitzel@inperson.nl

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden