Over de functie

Controleren en afbramen van 22000 metalen onderdelen a 10 / 15 sec. per onderdeel.

De werkzaamheden zijn niet afwisselend. Uitdaging kun je vinden in de nauwkeurigheid en snelheid waarop jij je controle uitvoert. Het is een verantwoordelijke en zelfcontrolerende functie waarin je onderdeel maakt van een proces tot aan een hoogstaand kwalitatief eindproduct.
Door deze werkzaamheden snel en goed uit te voeren genereer je werk voor in de toekomst. Hoe beter dit gaat, hoe groter de kans dat er nieuwe opdrachten binnen komen.
Doorwerken is belangrijk, omdat je samenwerkt met een collega en jullie samen de snelheid bepalen waarmee de medewerkers die opvolgende werkzaamheden verrichten voorzien worden van werk.

Over het bedrijf

Deze partner van In Person is een internationale organisatie met locaties door heel Nederland. Een voorloper op het gebied van facilitaire dienstverlening met een zeer breed werkterrein.

Onze partner biedt een totaalpakket van facilitaire dienstverlening, waaronder welkomstmanagement, logistiek, beveiliging, catering, gebouwenonderhoud en schoonmaakdiensten, voornamelijk toegespitst op grote bedrijven.

Functie eisen

- Flexibel
- Oproepbasis

Wat wij bieden

Ben jij net zo enthousiast als wij? Reageer dan NU! Bel naar Judith In Person Oldenzaal 0541 536 522 of stuur jouw cv + motivatie naar oldenzaal@inperson.nl.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden