Over de functie

Als postsorteerde werk je in de postvestiging van PostNL in Deventer. Jij hebt de verantwoordelijke taak om post te sorteren . Als postsorteerder werk je snel en nauwkeurig, Je werk start om 03.00 uur in de nacht.
Ideaal als je tijd over wilt houden voor andere dingen. Sta jij open voor een uitdaging? Kom dan het team van gedreven postsorteerders versterken.
Wat maakt werken bij PostNL nóg leuker?
Je wordt goed ingewerkt middels o.a. een training on the job. Je hebt een parttime baan van ongeveer 20 uur per week ( dagen: dinsdag, woensdag, donderdag en Vrijdag nacht) +/- 5 uur per dag, gemiddeld 15 tot 20 uur per week.
Werk je in de nacht? Dan krijg je bovenop je salaris nog eens toeslagen oplopend tot 40%! Je ontvangt bovendien een reiskostenvergoeding volgens de regeling van PostNL.

Over het bedrijf

Post NL is de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers. PostNL telt drie segmenten, 46.000 medewerkers en ruim tien netwerken in dertien landen.

Functie eisen

- Beschikbaar op korte termijn
- Enige feeling voor het werken met machines
- Kunnen en willen werken in de nacht

Wat wij bieden

Sta jij open voor een leukeopdracht !
Graag komen wij met jou in contact. Ondanks het feit dat de werkzaamheden van tijdelijke aard zijn, zijn er ook daarna kansen voor jou om via In Person werkzaam te zijn. We kunnen deze periode dan ook gezamenlijk benutten om elkaar te leren kennen. Solliciteer direct via onze website of bel met onze vestiging in Deventer 0570-752752.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden