Over de functie

Werklocatie Holten:

Als productiemedewerker behoor je tot één van de belangrijkste afdelingen binnen Enkco. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het verpakken van alle koelverse en diepgevroren producten, die via de logistieke afdeling bij de winkels terecht komen.

Hoe ga je te werk? Samen met heel veel andere leuke collega's ga je bakjes vullen met dé toppers van dit moment, zoals ambachtelijke hamstukjes, 4 seizoen stammetjes (1ster beter leven), beenhammetjes (à la minute), biologische slavink en andere nieuwe geïntroduceerde producten.
Om je werk op en top te kunnen uitoefenen werk je snel, efficiënt, netjes en zorgvuldig. Een schone werkplek, de benodigde werkkleding en overige hygiëneregels zijn vereist wanneer je werkt in de voedingsindustrie.

Over het bedrijf

55 jaar geleden is Enkco begonnen met 10 slagers en nu zijn ze uitgegroeid tot een fabriek met vlugklaar producten. Innovatief en betrouwbaar zijn kenmerkend voor Enkco als werkomgeving. Enkco levert haar producten aan supermarkten, ver grossiers, horeca, cateraars, industrie en maaltijdfabrikanten door heel Europa. Enkco is door de jaren heen gaan uitbereiden door verschillende wegen in te slaan binnen de foodmarkt. Ten aanzien van trends, gezondheid, religie en maatschappelijk verantwoord ondernemen is de Enkco Food group uitgegroeid tot 4 fabrieken. Zo produceren zij als Enkco koelverse en diepgevroren vleesproducten en als Vivera, Culifrost en de Dutch Tofu Company vleesvervangers, ei-producten en omeletten.

Functie eisen

In Person is op zoek naar enthousiaste en flexibele medewerkers, die zowel in dagdienst als avonddienst willen werken. Jij neemt graag initiatieven. Ervaring in de levensmiddelenindustrie zien wij als een groot voordeel.

Wat wij bieden

Wil je werken in een dagdienst en af en toe de avonden. In Person biedt jou een leuke dynamische werkomgeving, goede secondaire arbeidsvoorwaarden, leuke enthousiaste collega’s en diverse doorgroeimogelijkheden. . Kortom een mooie toekomst bij een snel groeiende organisatie in de food branche.
Heb jij interesse in deze functie solliciteer dan direct of mal naar deventer@inperson.nl.
Mocht je vragen hebben kun je bellen op 0570-752752 In Person Deventer.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden