Over de functie

Zoals men bij Enerpac zegt; wat je op Discovery ziet maken wij hier in Hengelo. Jij mag aan deze fantastische creaties jouw steentje bijdragen door het voorbewerken van de staalproducten als CNC draaier.

Jij kunt jouw kennis van programma's en materialen dagelijks in praktijk brengen op de moderne machines bij Enerpac. Andere collega's gingen jou al voor met hun bijdrage aan projecten als London Eye, Las Vegas High Roller observation wheel, The Golden Horn Metro Bridge en vele anderen. Leg jij jouw hand aan de volgende?

Over het bedrijf

Enerpac is een grote naam in de ontwikkeling en vervaardiging van hydraulisch gereedschap. Enerpac heeft een zeer compleet assortiment van producten die gebruikmaken van hoge druk hydrauliek. Door de grote keuze in Enerpac hydraulische gereedschappen worden Enerpac producten toegepast in de bouw, industrie, infrastructuur, offshore, chemie en petrochemie.

Functie eisen

Je hebt ervaring met Fanuc besturing, bij voorkeur op Doosan of Mori machines, en kunt hier zelfstandig mee overweg. Hiervoor ben je bereid te werken in een 2 ploegendienst en in tijden van drukte ook werk op zaterdag.

Wat wij bieden

- Een veilige werkomgeving
- Leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke lunches!
- Voldoende mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen.
- Uitzicht op een vaste aanstelling.
- Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden