Over de functie

Ben je thuis in het ontwerpen en uitwerken van met name procesinstallaties en/of productielijnen in de metaalbewerking? Als process engineer werk je in multidisciplinaire projectteams aan interessante projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers in de metaalbewerking. Als teamlid ontwerp je in samenwerking met andere teamleden onder de verantwoordelijke projectmanager, complete procesinstallaties en/of onderdelen van productielijnen in deze interessante en uitdagende industrie. Deze processen variëren van installatieonderdelen tot aan complete fabrieken.

Over het bedrijf

Metaalbewerkingsbedrijf in omgeving Doetinchem

Functie eisen

Ten minste een afgeronde bachelor werktuigbouwkunde of procestechniek.
Werkervaring op een engineeringsafdeling bij een productiebedrijf of ingenieursbureau is een pre.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
Bereid te werken in wisselende multidisciplinaire teams.
In staat onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken.
Kennis en ervaring met 2D- en 3D-pakketten.

Wat wij bieden

Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines. Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij bieden een zelfstandige baan in een dynamische omgeving met volop kansen om je breed te ontwikkelen en multi-inzetbaar te maken. Het bedrijf heeft een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Geinterreseerd? Neem dan contact op met In Person Doetinchem: 0314,333901, mail naar doetinchem@inperson.nl of kom langs aan de Terborgseweg 45A in Doetinchem.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden