Over de functie

Dit is waarom JIJ hier wilt werken: Je werkt samen in een gezellig jong team waar veel humor en gezelligheid heerst, en waar tegelijkertijd keihard gewerkt wordt. Het werktempo ligt hoog, maar de goede sfeer maakt dat ruimschoots goed. Je werktijden zijn van 07.00 tot 16.00 uur, op vrijdag mag je al vroeg weekend vieren; 12.00 ben je klaar!

Alle onderdelen worden aan jou en je collega's geleverd, waarna jullie ze secuur en met een vlot tempo samenstellen. Zodra de eindproducten correct zijn geassembleerd, verpak je ze conform de gestelde eisen. Kortom; jouw bijdrage zorgt er voor dat er een goed product kan worden geleverd aan klanten wereldwijd!

Over het bedrijf

Onze partner is groot in het maken van duurzame industriele producten.
Ze zijn wereldwijd een bekende speler op het gebied van gerecyclede kunststof producten.
Kortom; een prachtig bedrijf met een duidelijke toekomstvisie en een voorbeeld qua duurzaamheid.

Functie eisen

Fysiek gezond, fulltime beschikbaar en je vindt het leuk met je handen te werken. Een goede motivatie en werkinstelling en bovenstaande eisen zijn alles wat je nodig hebt!.

Wat wij bieden

Ben jij een teamspeler die van aanpakken weet? Wil je een belangrijke spil zijn in een internationaal productiebedrijf? Vind je orde en netheid belangrijk? Ben je per maandag 1 april beschikbaar voor in ieder geval 4 weken? Dan hebben wij een mooie baan voor je die, bij gebleken geschiktheid, in langere tijd kan worden omgezet.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden