Over de functie

Als Allround Monteur Auto Aanpassingen ben je voornamelijk mechanisch onderlegd en pas je auto's, busjes of zelfs vrachtwagens aan naar wens van de voornamelijk mindervalide klant.

Zoek jij een afwisselende, uitdagende en bovenal een dankbare baan als monteur in dagdienst?
Reageer dan snel en wie weet zorg jij binnenkort dat de klant snel, veilig en met plezier de weg op kan!

Over het bedrijf

De klant staat bij Weersink Autoaanpassingen centraal. Er wordt goed geluisterd naar de
vragen en problemen van de klant. Voor elk probleem wordt wel een oplossing gevonden. Onze slogan is dan ook: #zodoetweersinkdat.In de loop der jaren is er zo een speciale hydraulische cilinder ontworpen die als rolstoellift, onze Rolpollo, voor kleine tot en met hele grote en zware rolstoelen, gebruikt kan worden in autobussen. Doordat de nodige hydraulische kennis werd opgedaan zijn de laatste jaren vele varianten van deze lift bedacht, ontwikkeld en geproduceerd zoals de Apollolift en de Minilift. Deze zijn ook nationaal eninternationaal gepatenteerd.

Sinds vorig jaar hebben we de homologatie in Duitsland en België gerealiseerd. Weersink voldoet hiermee aan de voorwaarden om toegang te krijgen tot de Belgische en Duitse markt. We blijven hier de voortgang erin houden en houden onze klanten graag mobiel.

Functie eisen

- Klantgericht, communicatief vaardig en representatief
- Secuur en nauwkeurig in je werk en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
- Technisch inzicht
- Bij voorkeur affiniteit met auto's
- Kennis van elektra is mooi meegenomen dus geen must

Wat wij bieden

De werksfeer bij Weersink is open en informeel en het werkklimaat dynamisch en inspirerend. Wij doen graag een beroep op je creativiteit, betrokkenheid en persoonlijke verantwoordelijkheid als monteur.
Via In Person Techniek, zal je na een korte uitzendperiode, bij wederzijdse goedkeuring over worden genomen voor minimaal 1 jaar.

Heb je nog vragen of wil je direct solliciteren? Bel dan met 06 12 12 76 20

IN PERSON TECHNIEK

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden