Over de functie

De werkzaamheden bestaan uit storingen zoeken en verhelpen, het keuren, repareren en onderhouden van elektrisch materieel zoals: aggregaten, stroomverdeelkasten, transformatoren, elektrisch handgereedschap en lasapparatuur dat door Verwater op de diverse projectlocaties wordt ingezet. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de werkplaats van Verwater in Europoort Rotterdam.

Over het bedrijf

Een toonaangevende groep van ondernemingen met al meer dan 95 jaar internationale ervaring in het bouwen, onderhouden en vijzelen (liften) van tanks en industriële installaties. De onderneming staat bekend om haar hoge kwaliteit op basis van ervaring, kennis en eigen ontwikkelde technologie. Met een toegewijd team van meer dan 600 medewerkers, levert zij excellente, veilige en kwalitatief hoogstaande projecten over de hele wereld. De organisatie heeft vestigingen in o.a. Nederland, België, Frankrijk, Turkije, Singapore en de Verenigde Staten.

Ze bedienen de grootste oliemaatschappijen, olieopslag- en (petro)chemische bedrijven in de wereld. De strikte wet- en regelgeving zorgt ervoor dat deze klanten hun onderhoudsprogramma's intensiveren. De markt voor de bouw en het onderhoud van tank terminals en petrochemische installaties is daarom veelbelovend en biedt volop kansen.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de desbetreffende functie heb je minimaal:

- Kennis over elektrotechniek;
- Ervaring in het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische machines;
- Geldige VCA certificaat;
- Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Wij bieden je een goed salaris en kunnen eventueel voor vervoer zorgen om naar de werklocatie te kunnen rijden.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden