Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Emmeloord zijn wij op korte termijn op zoek naar een ervaren constructiebankwerker.

Binnen deze allround functie houd je je bezig met diverse werkzaamheden.

• Je vervaardigd zelfstandig delen of complete machine/constructies aan de hand van werkopdrachten en productietekeningen.
• Je houdt je bezig met het na bewerken van de metaalconstructies, het uitvoeren van reparatie-, montage- of revisiewerkzaamheden, en je controleert je eigen werk op kwaliteit.
• Je signaleren, meldt en/of verhelpt afwijkingen in het bewerkingsproces.
• Daarnaast bedien je heftrucks, bovenloopkranen en andere transport- en hijsmiddelen

Over het bedrijf

Onze relatie is een fabrikant van sorteerinstallaties. Zij bedient haar klanten met slimme, innovatieve en conceptgerichte oplossingen waarmee zij zich aantoonbaar onderscheiden.

Functie eisen

Wat neem jij met je mee:

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding constructiebankwerker of je hebt vergelijkbare werkervaring opgedaan. Je bent in het bezit van een MIG/MAG 2 niveau lasdiploma en in bezit van (bij voorkeur) een VCA- en heftruck certificaat.
Je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen. Je hebt een proactieve houding, bent nauwkeurig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat wij bieden

Wat krijg je er voor terug?

Binnen de organisatie heerst een trotse en nuchtere cultuur met enthousiaste en betrokken medewerkers. De functie is tot in ieder geval november, maar bij goed bevallen van beide kanten is er kans op een langer dienstverband.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden