Over de functie

Jij gaat deze schitterende vaartuigen voorzien van licht, kracht, communicatie, apparatuur voor entertainment; alles wat je maar kunt bedenken dat in deze paleizen van vaartuigen wordt toegepast. Een technische tekening lees je als vanzelf. Je bent in staat probleemoplossend te werken en bouwt zelfstandig mee aan jouw elektrotechnisch gedeelte van het project.

Over het bedrijf

Bij Alewijnse kun je als scheepselektromonteur terecht op diverse locaties in Nederland, onder andere waar de mooiste superjachten worden gebouwd. Voor het betreffende project ben je werkzaam op de locatie in Vlissingen.

Functie eisen

Wij zien graag dat je naast een opleiding op MBO niveau 2 of 3 ook enige ervaring mee neemt in scheepsbouw, bij voorkeur pleziervaartuigen. Daarnaast beschik je over minimaal VCA en het liefst aanvullende certificaten zoals NEN3140, of je bent bereid deze binnen korte termijn te behalen.

Wat wij bieden

Het betreft hier werk voor een langere periode waar wij jou de mogelijkheid bieden om interim, detacherings basis te werken tegen een interessant en marktconform salaris. Eventueel hebben wij voor sommige opdrachten een pool auto. Wil jij weten wat je mogelijkheden bij ons zijn? Neem dan gerust contact met ons op of stuur je cv naar rotterdam@inperson.nl

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden