Over de functie

Om deze projecten te helpen realiseren maak jij platen en profielen op maat (door middel van branden, slijpen, e.d.) en stel je samen en hecht je deze voorbewerkte materialen tot werkstukken.

Je treft voorzieningen (bijv. lasverstevigingen) om vervorming tijdens het lassen te voorkomen.
Deze constructies ga jij uitlijnen, nauwkeurig stellen en pas maken t.b.v. van motoren, onderdelen en constructies, al of niet aan boord van het schip.

Ook assisteer je bij:
- Het plaatsen van fundaties.
- Het plaatsen van trappen en bordessen.
- Het aanbrengen van zuig- en persleidingen.
- Het uitlijnen van kleppen, klepstelen, cilinders en bodemdeuren.
- Het plaatsen van bokken, lieren en kranen.
- Het voorbereiden van de tewaterlating.

Over het bedrijf

Bij IHC werken veel In Person collega’s, die je vooral terug ziet in marine en offshore. Je bouwt bij IHC mee aan grote baggerschepen en andere speciale werktuigen die voor land en zee gebruikt worden. Hier kun jij mee gaan werken aan diverse bijzondere producten en projecten waarmee fantastische dingen worden gecreëerd.

Functie eisen

Jij bent in staat zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren en beschikt hiervoor over enkele jaren ervaring als ijzerwerker in de scheepsbouw. Als vanzelfsprekend beschik je hiervoor over VCA. Liefst zien we jouw ervaring aangevuld met een hechtcertificaat.

Wat wij bieden

Voor jouw bijdrage aan het realiseren van deze prachtige en immense producten van Nederlandse bodem ontvang je een prima salaris met bijpassende toeslagen.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden