Over de functie

Je werkzaamheden starten vanuit jouw woonplaats; je route wordt gepland door je collega's op kantoor en is zo efficiënt mogelijk. Voor onze klanten ben je óntzettend belangrijk; hun planning en productie is afhankelijk van hoe snel en hoe goed jij de installatie van de apparatuur doet. Hoe eerder jij deze installeert, hoe beter!

GWE-techniek, installatietechniek en eventueel koeltechniek komen hierbij aan bod. Na installatie geef je ook een gedegen uitleg aan de klant over de ingebruikname van de apparatuur en het onderhoud daarvan.

Over het bedrijf

Een avond uit eten bij een restaurant? Grote kans dat je eten bereid wordt op keukenapparatuur ontwikkeld en verkocht door onze relatie. Doordat zij gespecialiseerd zijn in de levering van horeca- en grootkeukens, weten ze precies waar ze het over hebben. Daarnaast denken ze mee met hun klanten en is alles (op maat) mogelijk. Of je nu werkzaam bent op de afdeling verkoop, productie of montage, jij bent nodig om dit proces tot een goed einde te brengen. Zonder jou op de juiste plek, kan onze relatie geen kwaliteit bieden. Wil jij meewerken aan dit fantastische en uitdagende proces? Dan ben je hier op het goede adres!

Functie eisen

Elektrotechnische en installatietechnische achtergrond op MBO niveau, verkregen door opleidingen of werkervaring.

Wat wij bieden

Een prachtige zelfstandige functie met uitdaging en volop ontwikkelmogelijkheden: je werkplezier en ontwikkeling heb je grotendeels in eigen hand!
Daarnaast stellen wij daar ook iets tegenover: goede arbeidsvoorwaarden en een betrouwbare werkgever. Interesse? Reageer dan vooral en wie weet zitten wij binnenkort om tafel om deze vacature te bespreken!

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden