Over de functie

Als Allround Servicemonteur richt jij je op de service en onderhoud aan de producten van onze opdrachtgever. Dit kan zowel op binnen en buiten Nederland zijn.

Jouw werkzaamheden bestaat voornamelijk uit maatwerk. Naast maatwerk van de opbouw van de machines verleen je ook service en onderhoud. Dit kan in de werkplaats in Emmeloord zijn maar ook op locaties in Nederland, België, Denemarken, Groot Brittannië en Duitsland. De werkzaamheden kunnen constructief, mechanisch, hydraulisch, motorisch, pneumatisch en elektrisch van aard zijn. Je analyseert storingen, repareert, reviseert en modificeert. Je werkt accuraat, snel schakelen past bij je en je schrikt niet zo gauw van een spoedklus tussendoor. Als servicemonteur werk je zelfstandig en rapporteer je aan de Service Coördinator.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met specifieke machines en installaties

Functie eisen

Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie, je bent nieuwsgierig en positief ingesteld. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt bij voorkeur een technische opleiding gedaan. Het aller belangrijkste is de persoonlijke klik met je toekomstige collega’s.

Wat wij bieden

Wij bieden een contract voor langere tijd binnen een familiebedrijf. Indien nodig worden er cursussen aangeboden en er zijn goede doorgroeimogelijkheden.

Meer weten over deze leuke functie? Wacht dat niet te snel en reageer!

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden