Over de functie

De Technische Dienst bij onze opdrachtgever heeft de zorg voor de vele productie- en verpakkingsmachines en aanverwante apparatuur. Hierbij speelt revisie van machines een belangrijke rol, maar ook het betrekken van de medewerkers bij “ hun” machines. Verder draagt de TD zorg voor de technische staat van het pand.

Binnen deze functie ziet je dag er altijd anders uit. Je weet natuurlijk nooit wat er gaat gebeuren. Dat maakt deze functie juist ook zo leuk en divers. Het ene moment houd je je bezig met het onderhoud van het machinepark en het oplossen van storingen en het andere moment houd je je bezig met het ombouwen van verpakkingsmachines en het geven van machine-instructies aan collega’s.

Over het bedrijf

Onze relatie houdt zich bezig met het produceren en verkopen (groothandel) van kaaskoekjes en aanverwante artikelen.

Functie eisen

Wat breng jij met je mee?

Je hebt een technische opleiding en werkervaring opgedaan als storingsmonteur in een productieomgeving (pré). Je hebt kennis van PLC systemen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en je bent stressbestendig.

Wat wij bieden

Wat kun je van ons verwachten?

Bij onze opdrachtgever zijn er zeker mogelijkheden voor langere tijd. Eigen ideeën inbrengen wordt ook zeer op prijs gesteld. Binnen deze functie zijn er ook mogelijkheden tot het volgen van cursussen om je kennis nog meer uit te bereiden.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Joyce. Zij verteld je graag meer! 06-12 03 79 62 of mail naar j.schram@inperson.nl

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden