Over de functie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Elektromonteur voor in het Zuiden van het land. Ga jij voor ‘in één keer goed!’ Woon jij in Zeeland of Brabant? Lees dan snel verder en reageer.

Heb jij al ervaring in de elektrotechniek en ben je op zoek naar een mooie uitdaging? Dan hebben wij een leuke job voor jou.

Je voert elektrische installatiewerkzaamheden uit aan ventilatie- en koelinstallaties, en/of sorteer-, was en transporteerinstallaties. Je signaleert knelpunten en of eventuele storingskansen en draagt voorstellen tot verbetering aan. Je zorgt voor een optimale dienstverlening aan onze klanten. Op termijn kun je als supervisor worden aangewezen om in projectvorm werkzaamheden te begeleiden buiten Nederland. Je hebt affiniteit met de agrarische sector.

Over het bedrijf

Vanuit de internationale aardappelhoofdstad Emmeloord bedient onze relatie haar klanten met bewaartechnieken voor agrarische producten. Met hoogwaardige maatwerk-oplossingen en een intensieve proces-begeleiding ontzorgt zij haar klanten volledig.

Functie eisen

•Minimaal een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur niv. 4) in een technische richting (bv. elektrotechniek, installatietechniek);
•Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie als 1e monteur;
•Je bent flexibel ingesteld (geen 9 tot 5 mentaliteit);
•Goede communicatieve vaardigheden, flexibel, klantgericht en kwaliteitsgericht;
•In bezit van een geldig VCA VOL (of bereid deze te halen).

Wat wij bieden

Een prachtige en uitdagende positie binnen een technische omgeving van productontwikkeling tot levering van machines aan de klant.

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden