Over de functie

Heb jij technisch inzicht en twee rechterhanden?
Ben jij daarnaast per direct en fulltime beschikbaar en ben jij in bezit van rijbewijs B? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de functie monteur buitendient binnen de afdeling Technische Dienst behandel jij storingen en voer je reparaties uit op locatie of op de vestiging in Sneek. Je rijdt met de servicebus naar de locatie van de klant en/of één van de vestigingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de jaarlijkse keuringen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft in Noord Nederland een toonaangevende positie in de verhuur als het gaat om materieel voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting de klant centraal gesteld. Hiertoe is onze opdrachtgever ook actief op het vlak van evenementen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, bouw- en personenliften en valbeveiliging.

Functie eisen

- Je weet van aanpakken,
- Je hebt kennis van (elektrische) gereedschappen en materieel,
- Je werkt efficiënt, effectief en zelfstandig,
- Je bent nauwkeurig,
- Je bent service- en resultaatgericht,
- Je kunt prioriteiten stllen,
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

Een veelzijdige en afwisselende fulltime functie binnen een leuk team waar een prettige werksfeer hoog in het vaandel staat! Daarnaast bij wederzijdse tevredenheid kans op een vast dienstverband. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig naar deze functie? Bel dan direct naar 06-12174750 of mail naar sneek@inperson.nl

Doorsturen
 

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden